середа, 06 червня 2012 11:48

Азаров дорікнув Богатирьовій через пасивність

Азаров дорікнув Богатирьовій через пасивність
Микола Азаров дав тиждень Богатирьовій на вирішення питання реконструкції Націнституту раку. Фото: polittech.org

Близько 200 млн гривень, які виділені на розширення та реконструкцію Національного інституту раку, досі не використовують за призначенням.

Про це під час засідання уряду сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Півроку вже втрачено. Якщо міністр охорони здоров'я (Раїса Богатирьова - ред.) не може визначити замовника, це може визначити за нього уряд", - відзначив Азаров.

Азаров дав тиждень Богатирьовій на вирішення цього питання.

Також він зазначив, що нещодавно було виділено близько 400 млн грн на будівництво лікувально-діагностичного центру "Охматдит". Ці кошти було передано у розпорядження Агентства з підготовки до Євро-2012.

"Як показує практика, агентство зможе збудувати сучасний комплекс вчасно та якісно. Сьогодні роботи на об'єкті здійснюються суворо за графіком. Жодних компромісів щодо нецільового використання коштів не буде. Спорудження комплексу я контролюю особисто", - додав прем'єр.

Також, за його словами, вчора уряд подав до ВР п'ять законопроектів щодо підвищення якості лікарських засобів та посилення відповідальності за обіг підробних препаратів.

"Необхідно організувати ефективне проходження цих законопроектів у парламенті. Треба роз'яснити мету цієї нової соціальної ініціативи та переконати народних депутатів, що вона життєво необхідна", - наголосив Азаров.

Він зауважив, що у цій сфері в Україні дуже слабке законодавство, і відповідальність за проходження законопроектів поклав на міністра МОЗ Богатирьову.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дорікнув Богатирьовій через пасивність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути