неділя, 11 серпня 2013 06:58

Азаров "покращуватиме" життя українців до 2015 року — прогноз

Азаров "покращуватиме" життя українців до 2015 року — прогноз
Микола Азаров. Фото: ua.comments.ua

Микола Азаров залишатиметься стабільно на посаді прем'єр-міністра принаймні до 2015 року.

Такий прогноз в інтерв'ю радіо Свобода озвучив політолог Кость Бондаренко.

"Моя версія – Микола Азаров у грудні 2012 року підписав контракт до 2015 року. Інакше я не розумію, навіщо йому було продовжувати своє політичне життя у виконавчій владі, оскільки в грудні якраз 2012 року йому виповнилося 65 років – граничний термін перебування на держаній службі", - зазначив Бондаренко.

"Йому простіше, наприклад, було піти у парламент і там продовжити своє політичне довголіття. Але він все одно продовжив прем'єрство. Я не думаю, що він йшов туди на півроку", - додав експерт.

Водночас, говорячи про першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова, політолог наголосив, що Арбузову потрібно ще дуже багато зробити для того, аби стати дійсно ефективним менеджером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбузов вирішив зробити українську владу "стратегічним партнером" для бізнесменів

"В нього є задатки для того, щоб бути ефективним менеджером, але на сьогоднішній день він ще не до кінця зжився з тією роллю, яку приготували йому, я думаю, радше його піарники, ніж президент чи його оточення", - сказав Бондаренко.

На його думку, призначення Арбузова прем'єром сьогодні порушить ту систему балансу, яка вибудовувалася упродовж першої половини 2013 року.

"Тобто це навряд чи у планах Віктора Януковича. Якщо говорити, виходячи зі здорової логіки, то Януковичу найвигідніше зберегти статус-кво цього Кабінету міністрів до 2015 року, можливо, з невеличкими замінами – один-два міністри можуть бути замінені", – уточнив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Азаров "покращуватиме" життя українців до 2015 року — прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

142

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути