понеділок, 02 вересня 2013 11:40

Автор скандального "закону про наклеп" хоче відкривати засідання Ради молитвою

Автор скандального "закону про наклеп" хоче відкривати засідання Ради молитвою
Фото: games.tsn.ua

Народний депутат від Партії регіонів Віталій Журавський пропонує парламенту під час відкриття ранкових пленарних засідань ввести молитовний піснеспів "Боже, великий єдиний, нам Україну храни".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я розпочав новий політичний сезон з реєстрації законопроекту (законопроект №3154 зареєстровано у ВР 30 серпня. Тексту законопроекту поки немає на офіційному сайті Ради - ред.) про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України. Пропоную доповнити статтю 26 Регламенту пунктом 6: після відкриття ранкового пленарного засідання в залі засідань українського парламенту виконується урочистий молитовний піснеспів "Боже, великий єдиний, нам Україну храни" (музика Миколи Лисенка,слова Олександра Кониського)", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, він хотів підвищити моральні та етичні засади діяльності парламенту, що "є запорукою підвищення ефективності його роботи".

Нагадаємо, 18 вересня 2012 Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, автором якого є Журавський, який встановлює кримінальну відповідальність за наклеп. 2 жовтня 2012-го Верховна Рада 349 голосами скасувала прийнятий у першому читанні проект законопроекту про наклеп.

Зараз ви читаєте новину «Автор скандального "закону про наклеп" хоче відкривати засідання Ради молитвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути