четвер, 25 жовтня 2018 15:37

Автопарк президента поповнили Mercedes за 5 млн

Автопарк президента поповнили Mercedes за 5 млн
Машинами возитимуть високих іноземних гостей. Фото з відкритих джерел

Автобаза Держуправління справами витратить 10,02 млн грн на 2 легкових автомобіля Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) для Адміністрації президента.

Відповідну угоду з переможцем тендеру - "Автомобільний Дім-Україна Мерседес Бенц" Таріела Васадзе - уклали 22 жовтня. Фірма була єдиним учасником торгів. В обґрунтуванні зазначається, що замовник двічі відміняв тендер через відсутність достатньої кількості учасників.

Ціна першої автівки складає 4,47 млн грн. Вона матиме оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, систему кондиціонування сидінь водія та переднього пасажира, пакет систем допомоги при паркуванні з камерою кругового огляду тощо.

Другий Mercedes-Benz коштує 5,55 млн грн. Задня частина салону матиме перегородку, холодильний відсік, відкидні столики, проекційний дисплей, ТВ-тюнер, мультимедійну систему.

Ціни на Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) у офіційного представника німецького концерну в Україні стартують від 3,52 млн грн.

Раніше у президентській автобазі заявили, що машини купують не для Порошенка – ними возитимуть високих іноземних гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма Порошенка без конкурсу одержала оборонний контракт

Журналісти склали рейтинг автомобілів президентів світу. Зокрема, президент США Дональд Трамп їздить на Cadillac One, орієнтовна вартість якого - $1,15 млн. Російський президент Володимир Путін – на Mercedes–Benz S600 Pullman Guard вартістю від $542 тис. до $1,61 млн.

Зараз ви читаєте новину «Автопарк президента поповнили Mercedes за 5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути