Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 13:24

Авакову буде складно "відмити" клеймо "любителя малолітніх" - політолог

Авакову буде складно "відмити" клеймо "любителя малолітніх" - політолог
Фото: obozrevatel.com

Бажання "регіоналів" створити тимчасову слідчу комісію з питання перевірки причетності народного депутата Арсена Авакова до фактів розбещення неповнолітнього, йому найкраще не помічати, або сприймати із гумором.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Кость Бондаренко.

"Для того, щоби нічого не робити висуваються в Верховній Раді якісь ідеї, а давайте розглянемо питання розтління неповнолітніх в "Артеку", а давайте розглянемо питання розтління неповнолітніх в Харкові, і тому подібне", - висловив думку політолог.

Окрім того, він переконаний, що Авакову буде складно позбавитися клейма педофіла, оскільки це вже правила інформаційних війн. "В даній ситуації маємо справу із певними інформаційними війнами, тому що не зважаючи вже на висновки комісії, клеймо педофіла і, такого собі, любителя малолітніх буде дуже складно відмити, навіть, якщо буде доведено, що це не правда", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" збираються розслідувати заяву про розбещення неповнолітнього "??бютівцем" Аваковим

Говорячи про розвиток цієї ситуації, він сказав: "Коефіцієнт корисної дії від такої ініціативи є нульовим, тому думаю, що і таке її майбутнє".

Політолог зауважив, що ніхто не застрахований від такої ситуації, тому народному депутату найкраще сприймати такі ініціативи з гумором. "Найкраще Авакову не помічати всього цього, або сприймати із гумором. Ніхто із наших політиків та, навіть громадян, не застрахований від того, що його можуть звинуватити в надуманих гріхах, так само, як і ніхто не застрахований, якщо має давні гріхи, що вони стануть предметом загального обговорення", - резюмував Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Силові заходи у цих людей на генетичному рівні" - екс-нардеп про видворення "жіночого десанту"

Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з питання перевірки достовірності інформації про факти примусу неповнолітнього до вступу в статевий зв'язок неприроднім способом громадянином Кіршом і причетності до цих фактів народного депутата Арсена Авакова.

Зараз ви читаєте новину «Авакову буде складно "відмити" клеймо "любителя малолітніх" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути