Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2021 12:05

Аваков зазіхає на будівлю Інституту фізіології
3

Міністерство внутрішніх справ просить Національну академію наук передати для поліції лабораторний корпус Інституту фізіології на вул. Богомольця в Києві.

Територіальні органи та підрозділи поліції гостро потребують додаткових будівель для розміщення особового складу на території Києва, ідеться в листі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова до президента НАН Анатолія Завгороднього, передає "Українська правда".

Аваков просить Завгороднього "розглянути питання можливості передачі" шістнадцятиповерхової будівлі площею 9,5 тис. кв. м, яка розташована поруч із будівлею МВС, до сфери управління Нацполіції.

Фото: pravda.com.ua

Це лабораторний корпус, де проводяться наукові дослідження в галузі фізіології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї змогли привласнити будівлю поліції

У червні 2020-го Кабінет міністрів виділив з Фонду боротьби з Covid-19 Міністерству внутрішніх справ, яким керує Арсен Аваков, 2,7 млрд грн на доплати для силовиків, зайнятих в боротьбі з коронавірусом. У жовтні того ж року Кабінет міністрів ухвалив рішення про виділення додаткових коштів із ковідного фонду Міністерству внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Аваков зазіхає на будівлю Інституту фізіології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути