вівторок, 16 червня 2020 01:18

"Аваков з Венедіктовою мріють про таку собі Росію. Зеленський вдає, що цього не знає" - Супрун

"Аваков з Венедіктовою мріють про таку собі Росію. Зеленський вдає, що цього не знає" - Супрун
Президент Зеленський отримав жорстку критику.

Справа проти Сергія Стерненка виглядає, як провокування суспільства.

Про це у Facebook написала колишня в.о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Була на суді над Сергієм Стерненком. Його звинувачують в "умисному вбивстві" та "зберіганні холодної зброї". Факти, здоровий глузд та адекватні експертизи повністю спростовують ці звинувачення. Утім, для судді Володимира Бугіля справедливі докази та неупередженість не орієнтир у винесенні рішень.

Суд обрав запобіжний захід для Сергія у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб. При чому висунута абсолютно безглузда умова — відбувати домашній арешт Сергій повинен на військовій базі в Одесі. Показово, що зачитавши своє "справедливе" рішення, суддя просто миттєво втік, навіть не дочекавшись коментарів і не давши роз'яснення. Дуже складно бути сміливим, коли ти захищаєш брехню.

Виконати це рішення фактично нереально, бо Сергія на цю базу не пропустять. Це знущання з метою посадити його під варту через невиконання рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зелю геть" - до помешкання президента прийшли протестувальники

Так грубо і знущальницьки порушувати права людей можна лише навмисно з метою спровокувати людей. Мені не вкладається в голові наскільки інфантильним треба бути Володимиру Зеленському, аби бути учасником цього кривосуддя.

З Аваковим і Венедіктовою все в принципі ясно. Вони мріють про таку собі Росію, де можна посадити чи вбити будь-кого, хто їм не подобається, та не отримати за це жодного покарання. Де можна переслідувати, вчиняти обшуки та тримати під вартою незручних людей. Де існує лише імітація верховенства права, і фактично жодної надії на справедливий та неупереджений суд. Зеленський же ж вдає, що цього не знає і продовжує імітувати віру в існування в Україні правоохоронної і судової системи.

Ми не можемо продовжувати толерувати брехню, жалюгідність та знищення верховенства права. Інакше це означає, що ми це приймаємо і погоджуємося жити в такій країні", - заявила Супрун

Сергія Стерненка відправили під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці - до 15 серпня. Рішення після 11-годинного засідання оголосив суддя Шевченківського райсуду міста Києва Володимир Бугіль.

Зараз ви читаєте новину «"Аваков з Венедіктовою мріють про таку собі Росію. Зеленський вдає, що цього не знає" - Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути