субота, 31 липня 2021 09:00

Аваков у відпустці в Італії, Порошенко на велосипеді, Разумков на кораблі в Одесі – як провели тиждень політики
21

Ольга Стефанішина цього тижня продовжувала відпочивати у Грузії
Фото: Ольга Стефанишина
Арсен Аваков після звільнення з посади поїхав в Італію
Марія Мезенцева на депутатські канікули поїхала до Одеси
Альона Шкрум гуляла по вулканічному камінню на грецькому острові Мілос
Ольга Стефанішина опублікувала фото, де з дітьми катається на кораблі у морі біля Батумі

Ексочільник МВС Арсен Аваков після звільнення поїхав відпочивати біля моря в Італію. Дружина Петра Порошенка, депутатка Київради Марина Порошенко їздила на велосипеді. А спікер парламенту поїхав Дмитро Разумков в Одесу та Миколаїв – з робочим візитом.

Хто з політиків цього тижня за кордоном купався в морі, ходив в українські Карпати та їздив на фестивалі – у матеріалі Gazeta.ua.

Ексочільник МВС Арсен Аваков після звільнення з посади поїхав в Італію. Поділився фото на тлі моря під великою гілкою дерева на гірському узбережжі. Показав фото з моря і в п'ятницю – з приморського міста Амальфі в Салернській затоці в провінції Салерно. У 2017-му Аваков став власником вілли на узбережжі Середземного моря, повідомило видання "Наші гроші".

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич поділилася фото з тренувального збору команди з регбі та баскетболу на візку Warrior Games: Team Ukraine. Команда за півтора місяці полетить у США представляти Україну.

Нардеп від "ЄС", п'ятий президент Петро Порошенко показав підписникам, як знімав вітання до Дня Хрещення Русі-України на Володимирській гірці у Києві. Після запису на тлі Дніпра, фотографувався та спілкувався із прихильниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шляху до Ради більше не буде": чому розпадається "Голос"

Дружина п'ятого президента, депутатка Київради Марина Порошенко каталася на велосипеді. Такими фото похизувалася нардепка від "ЄС" Ірина Геращенко. З нею депутатки Іванна Климпуш-Цинцадзе, Вікторія Сюмар позували на природі.

Цього тижня Геращенко поїхала до Івано-Франківська. Куштувала поленту з лисичками і піцу з печі з цими грибами. Також посмакувала холодного італійського ігристого вина "Просекко" із ягодами малини. А в п'ятницю із друзями відправилася у пішохідну мандрівку в гори біля Ворохти.

В гори поїхала і Климпуш-Цинцадзе. Позувала серед поля із квітами і високою травою на тлі вершин. Депутатка також сфотографувала, як у горах пасеться корова.

Народні депутатки від "Голосу" Юлія Клименко і Соломія Бобровська, яких цього тижня виключили з партії, на початку тижня відвідали історично-музичний військовий фестиваль "Під Покровом Тризуба" у місті Боярка. Клименко фотографувалася біля військових машин. А Бобровська виступала на сцені. А перед цим, 19 липня, депутатки приїхали на фестиваль Тарас Бульба у Дубно на Рівненщині. Зробили фото із гуртом "Жадан і Собаки".

Бобровська на тижні також поділилася фото з Андрієм "Ріфмастером" Антоненком. "Нарешті "відбили" мій берет Сил спеціальних операцій", – написала депутатка.

Нардепи від "Голосу" Роман Лозинський та від "Слуги народу" Роман Грищук цього тижня продовжували публікувати фотографії із США. Туди минулої неділі з іншими депутатами поїхали навчатися за програмою Open world. Спілкувалися з політиками, сенаторами, дипломатами. Лозинський виклав фото як у Капітолії зустрічав собак із їх власниками. Одного рудого собаку почухав за вухом. Грищук показав, як після навчання у Нью-Гемпширі вдалося виїхати за місто для неформальної зустрічі.

"Слуга" Марія Мезенцева на депутатські канікули поїхала до Одеси. Позувала на тлі заходу сонця на балконі з видом на місто у блакитній сукні із відкритою спиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік справі "вагнерівців": як в Офісі Зеленського "злили" спецоперацію

Народна депутатка Ольга Стефанишина цього тижня продовжувала відпочивати у Грузії, куди поїхала з двома дочками та чоловіком. Опублікувала фото, де з дітьми катається на кораблі у морі біля Батумі. На пляжі Шекветілі родина також фотографувалася.

Нардеп від "Слуги народи" Жан Беленюк, чемпіон світу з греко-римської боротьби, срібний призер минулих Олімпійських ігор, поїхав разом із українською командою до Токіо. Позував на символі змагань – різнокольорових кільцях. Сфотографувався і з тенісисткою Еліною Світоліною.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поїхав у Миколаїв, побував в Одесі. Відвідував суднобудівно-судноремонтний завод "Нібулон", торговельний порт "Південний", оглядав кораблі. В Одесі також відвідав Музей української книги. Оглядав старовинні видання та гравюри.

"Слуга" Анна Пуртова, яка теж повернулася із навчання у США, у Києві позувала із квітами у помаранчевій сукні. Закликала насолоджуватися останнім місяцем літа.

Волонтер і шоумен Сергій Притула цього тижня похизувався фото у Львові. Із наплічником сфотографувався на вулицях міста. "Захотілося кави", написав Притула.

Народна депутатка від "Батьківщини" Альона Шкрум також поїхала у відпустку. Гуляла по вулканічному камінню на грецькому острові Мілос. Сфотографувалася у білому купальнику та синій сукні-сорочці.

З партії "Голос" 29 липня виключили сімох народних депутатів. Таке рішення ухвалили на з'їзді політичної сили, який проігнорувала частина парламентарів. Низка нардепів перед цим опублікували заяви про вихід із партії.

Зараз ви читаєте новину «Аваков у відпустці в Італії, Порошенко на велосипеді, Разумков на кораблі в Одесі – як провели тиждень політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути