Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2018 11:19

Аваков пообіцяв жорстко карати "гарячі голови"

Аваков пообіцяв жорстко карати "гарячі голови"
Аваков закликав політичних і громадських діячів утриматися від провокацій і спроб дестабілізувати ситуацію у країні. Фото: radiosvoboda.org

У зв'язку з початком процесу надання автокефалії православній церкві України неприпустимі акти свавілля та екстремізму на ґрунті релігійної ворожнечі або нетерпимості.

На цьому наголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, закликаючи політичних і громадських діячів утриматися від провокацій і спроб дестабілізувати ситуацію у країні.

"Закликаю не допускати провокацій і спекуляцій. МВС забезпечить безпеку та правопорядок. Якщо виникне необхідність протидіяти екстремізму та релігійній ворожнечі, діятиме жорстко. Хай це не стане несподіванкою для всіх "гарячих голів", - підкреслив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автокефалія української церкви: що це означає для країни та вірян

11 жовтня Синод Константинополя офіційно оголосив рішення про те, що Вселенський патріархат переходить до надання автокефалії Українській церкві.

Зараз ви читаєте новину «Аваков пообіцяв жорстко карати "гарячі голови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути