пʼятниця, 16 липня 2021 10:23

Аваков після відпустки допомагатиме Зеленському - Геращенко

Аваков після відпустки допомагатиме Зеленському - Геращенко
Аваков керував МВС понад сім років. Фото: @AvakovArsen

Звільнений з посади міністра внутрішніх справ Арсен Аваков після відпустки допомагатиме президенту Володимиру Зеленському і майбутньому міністру. Про це заявив заступник міністра Антон Геращенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Рішення президента - запропонувати Арсену Борисовичу піти у відставку. І Арсен Борисович прийняв це рішення. Абсолютно спокійно і зважено. Досить давно готувалося і було відомо у вузькому колі", - цитує "Інтерфакс-Україна".

Аваков збирається у відпустку "вперше за сім років звичайним громадянином", після чого він має намір повернутися в Україну, щоб допомагати президенту, розповів Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 226 буде - Корнієнко про нового міністра внутрішніх справ

"Після відпустки він обов'язково повернеться в Україну, і далі допомагатиме президенту, щоб зберігати й берегти Україну і посилювати її в усіх напрямках там, де це робить президент", - сказав заступник міністра.

Також Аваков допомагатиме в роботі на посаді міністра кандидату Денису Монастирському.

"Вони добре знайомі, і певна спадкоємність - це добре. На чолі міністерства може стати людина, яка два роки керувала законодавчою гілкою влади з питань реформ правоохоронної діяльності", - сказав Геращенко.

15 липня Верховна Рада звільнила Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Попередньо він написав заяву про відставку.

Аваков понад сім років керував МВС.

Зараз ви читаєте новину «Аваков після відпустки допомагатиме Зеленському - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути