Ексклюзиви
субота, 27 листопада 2021 06:30

Аваков і Гройсман – із мечами, Тимошенко – в касці, Вірастюк – у масці супергероя: тиждень політиків у фото
11

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко приміряла каску
Фото: Facebook Юлії Тимошенко
Арсен Аваков з Євгенієм Комаровським роблять селфі на дні народження Савіка Шустера
Телеведучий Савік Шустер (по центру) відсвяткував день народження у Литві
Народний депутат від «Слуги народу» Василь Вірастюк одягнув маску супергероя. Каже, таким його бачать виборці
Президент Володимир Зеленський говорить із журналістами, обраними для пресмарафону

Як пройшов четвертий тиждень листопада у політиків – у матеріалі Gazeta.ua.

22 листопада уперше матір'ю стала колишній народний депутат Ірина Суслова. "Привіт, мій новий Всесвіт!", - написала під фото своїх рук, чоловіка і дитини. На Facebook її привітали 1,2 тис. користувачів.

Тоді ж свій 69-й день народження святкував журналіст Савік Шустер. Вітати у Литву злетілися колишній прем'єр Володимир Гройсман, ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков, лікар Євген Комаровський, журналіст Дмитро Гордон. Сфотографувалися з бутафорською зброєю – мечами, щитами, сокирами. Таке фото запостив у Facebook Аваков і підписав: "Да-да, это именно то, о чём Вы подумали".

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко з'їздила на ТЕЦ-5 і провела нараду з енергетиками. Приміряла білу каску. Але фотографувалася без неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков заінтригував фотографією з Гройсманом і Шустером

23 листопада на стадіон "Олімпійський" сходив нардеп від "Голосу" Сергій Рахманін. Грали "Динамо" з "Баварією". Виграли останні з рахунком 1:2. Фото з нардепом у Facebook поділився керівник аналітичної групи "Реальна політика" Олександр Антонюк: "Цитуючи класика, тобто Сергія Рахманіна: вболівай не вболівай, отримуємо насолоду від гри".

24 листопада "слуга народу" Євгенія Кравчук зробила щеплення від грипу. Як їй роблять укол – виклала у Facebook. Закликала щеплюватися й інших.

25 листопада її колега Василь Вірастюк сфотографувався в масці. Фото виклав у Facebook і пояснив: "Супергерой: Superman, Batman, Mister-A, Spiderman, і т.д. Тобто людина, яка може і вміє все в цьому житті. Для неї немає жодних перешкод ніде і ніколи. Одним словом, напів бог. Саме таким люди бачать нардепа Верховної Ради, а особливо нардепа-мажоритарника. А насправді, він діє і працює винятково в межах своїх "депутатських повноважень", прописаних Законом. І не є ані Миколаєм, ані Робін Гудом, ані ще кимось".

26 листопада президентові Володимиру Зеленському влаштували пресмарафон з обраними 32 журналістами, аби "спілкування було комфортним". На вулиці у нього вимагали відставки глави його офісу Андрія Єрмака. Аби не зустрітися з незапрошеними, його висадили біля чорного входу. Журналістам Зеленський заявив, що не звільнятиме Єрмака, бо той "дуже цінний кард". Посварився з головредом "Цензор.нет" Юрієм Бутусовим. А журналістові Михайлові Ткачу заявив, що через таких, як він, не має особистого життя. Бо преса за ним слідкує.

Минулого тижня президент Володимир Зеленський сходив у паб на пиво. Дивився футбол з главою свого Офісу Андрієм Єрмаком. Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко годувала хлібом голубів. А в нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви забрали нагородну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Аваков і Гройсман – із мечами, Тимошенко – в касці, Вірастюк – у масці супергероя: тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути