понеділок, 29 липня 2013 11:18

Ар'єв заявив, що проти Тимошенко спішно фабрикують нову справу

Ар'єв заявив, що проти Тимошенко спішно фабрикують нову справу
Володимир Ар'єв. Фото: tvi.ua

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко можуть звинуватити в причетності до банкрутства банку "Родовід", заявив народний депутат від партії "Батьківщина" Володимир Ар'єв.

На своїй сторінці у Фейсбук він заявив, що за його даними, основою для справи влади хочуть зробити свідчення колишнього депутата Олександра Шепелєва, затриманого Інтерполом в Угорщині.

"Зараз спішно фабрикується нову кримінальну справу про нібито причетність Юлії Тимошенко до справи про банкрутство банку "Родовід". Ніяких документів немає - всі ці справи повністю перебували в компетенції Національного банку, який контролювався Ющенком" , - написав Ар'єв.

"Тому основою справи повинні стати усні "свідчення" Шепелєва, екс-депутата БЮТ, які з нього сподіваються вибити силою в українських в'язницях. Враховуючи, що ряд свідків у справі банкрутства банку "Родовід" і розкрадання коштів при рефінансуванні за загадкових обставин пішли з життя , висока ймовірність, що після дачі показань, яких від нього зажадають влади, Шепелєва теж не залишать в живих ", - зазначив нардеп.

ООН засуджує політично мотивоване переслідування Тимошенко

Ар'єв також повідомив, що колишній генеральний прокурор і екс-депутат Партії регіонів Святослав Піскун виїхав з України.

"Він відмовився давати неправдиві свідчення про те, що ЮВТ нібито тиснула на нього, щоб Піскун закрив проти неї справи", - написав він.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про те, що Святослав Піскун перебуває за кордоном (про деякими даними - у Франції), і навіть має намір просити там політичного притулку. Однак офіційно цю інформацію поки ніхто не підтверджував.

"При цьому, дії ГПУ стають все більш істеричними, непрофесійними, а тому і небезпечними, в тому числі для життя тих, хто прокурорам потрібен для вибивання показів", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Ар'єв заявив, що проти Тимошенко спішно фабрикують нову справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути