Ексклюзиви
неділя, 18 жовтня 2020 21:51

Ярославський заступився за Кернеса і жорстко розкритикував ролик Кучера

Ярославський заступився за Кернеса і жорстко розкритикував ролик Кучера
Говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг харківським промисловим підприємствам - Ярославський. Фото: Facebook

Олександр Ярославський, власник і президент групи DCH жорстко відреагував на своїй офіційній Facebook-сторінці на передвиборний ролик глави Харківської обладміністрації Олексія Кучера, який той представив, як пародію на канонічний мем "У тебе обличчя нудне".

У відео, опублікованому на офіційному Yutube Кучера, Кучер зайняв місце Добкіна, вмонтувавши свій передвиборний піар в закадровий текст Кернеса.

Ярославський так прокоментував творчість губернатора Харківщини: "Прислали мені відео -"пародію", яку зняв Олексій Кучер на запис Кернеса з Добкіним. Чесно кажучи, я обурений цим. Був би зараз Кернес в Харкові, він би Кучеру так відповів, що "моль" - це було б найлегший вислів на його адресу. Яка у цієї людини є совість, і як у нього повертається язик, коли людина лежить у лікарні, говорити за його спиною такі речі? Я далекий від політики, я не підтримую нікого з політиків, але мене чисто по-людськи обурює така поведінка. Олексій, невже у тебе остаточно немає совісті? Невже ви за ці крісла, за ці паршиві місця готові принижуватися до такого?!" - сказав Ярославський.

Бізнесмен нагадав Кучеру, що говорити про заводи може тільки той, хто чимось допоміг харківським промисловим підприємствам.

"З приводу заводів хочу тобі сказати: ти і заводи - це різні планети. Ми з тобою з листопада місяця займалися "Тяжмаш", і він стоїть. Про які заводи ти говориш? Про які двори ти говориш? Я не особливий шанувальник Геннадія Адольфовича, ми з ним 40 років знайомі, і 7 років не розмовляли, але вам за 5 життів, і тобі особливо, не зробити того, що він зробив в Харкові. Я просив би тебе не ображати людину, яка не може тобі відповісти, це негідно чоловіка. Ведіть свої політичні, бізнес-дії з якимось гідністю. Чи не принижуйтеся, не падайте на коліна заради цих крісел", - говорить Ярославський.

Як відомо, власник групи DCH і мер Харкова не розмовляли сім років і помирилися тільки на цей Новий Рік. Що стосується "Електроважмашу", то 15 липня 2020 року, Олександр Ярославський направив президенту України і прем'єр-міністру відкритого листа з проханням терміново втрутитися в ситуацію з цим підприємством і зробити все можливе для його порятунку.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський заступився за Кернеса і жорстко розкритикував ролик Кучера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути