неділя, 09 грудня 2018 11:14

Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням

Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням
Ярош наголосив, що російський бізнес в Україні підриває тил держави. Фото: pda.pravda.if.ua

Діяльність російського бізнесу в Україні є одним із факторів, які тягнуть Україну назад і заважають перемозі держави. РНБО має негайно прикрити діяльність компаній країни-агресора.

На цьому наголосив народний депутат і лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

"Це не тільки матеріальний фактор, це, у першу чергу, фактор морально-психологічний, який підриває єдність нашого народу, деморалізує особовий склад Збройних сил України, СБУ, МВС тощо, революціонізує пасіонарну частину нашого суспільства, а отже, призводить до дестабілізації загальнодержавної ситуації та послаблення тилу. А без міцного тилу - перемоги на фронті досягнути неможливо!

Знаю, що генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до РНБО з цього приводу. Знаю, що вирішення цього питання максимально гальмується. Здогадуюсь чому: мабуть, у багатьох владоможців з цими "бізнесами" є спільні інтереси.

Та незважаючи на це, звертаюсь до голови, секретаря і членів РНБО із закликом негайно прийняти відповідне рішення і покласти край діяльності ворожих економічних структур в Україні", - закликав Ярош.

Він також нагадав керівництву держави: "У війні за незалежність або перемагають всі, або програють - теж всі. А вам є що втрачати у випадку програшу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московські окупанти закінчують життя в холодильнику - Ярош

Генпрокуратура зібрала інформацію про російський бізнес в Україні та пропонує заморозити його до деокупації Криму та Донбасу. Адміністрація президента затребувала ці списки. За словами генпрокурора Юрія Луценка, найближчим часом відбудеться низка нарад, які закінчаться рішенням РНБО про замороження активів.

Зараз ви читаєте новину «Ярош звернувся до РНБО з невідкладним питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути