середа, 25 липня 2018 08:55

Ярош: у Донецьку, Луганську і Криму вип'ємо по 100 грам

Ярош: у Донецьку, Луганську і Криму вип'ємо по 100 грам
Українці згуртовані у війні проти російського агресора, каже командувач Добровольчого українського корпусу Дмитро Ярош. Фото: ZIK

В Україні діє єдиний антикремлівський фронт, який не роз'єднати.

Про це заявив командувач Добровольчого українського корпусу, народний депутат Дмитро Ярош у Facebook.

Він прокоментував зустріч з командувачем Операції Об'єднаних Сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим і начальником штабу ООС генерал-майором Валерієм Залужним.

"Зустрілися, обмінялися інформацією, обговорили дійсність і перспективи, завірили один одного, що тільки в єдності - сила, і що люди, об'єднані ідеєю державності української нації, здолають будь-якого ворога, в першу чергу - Московську імперію, та домовилися випити разом у Донецьку по 100 грам після звільнення Донецької та Луганської областей. Про Крим теж не забули", - повідомив Ярош.

Здолаємо ворога - Московську імперію

Також він повідомив, що бази добровольчої армії працюють у штатному режимі, а сама УДА підпорядкована командуванню ООС.

"Тилові бази 5-го, 8-го Окремих батальйонів, Окремого легкопіхотного загону "Волинь", медичного батальйону "Госпітальєри", Служби військової розвідки, Територіальних загонів Української Добровольчої Армії працюють у штатному режимі. Передові оперативні бази - також.

Ворогам відкриваю "важливу" військову таємницю: "всі бази УДА від 2015 року вже "захоплені СБУ": там завжди перебувають представники військової контррозвідки, а сама УДА цілком підпорядкована Командуванню ООС."

Тому, ніяким фейкам, ворожим ЗМІ, чорноротим "типу-патріотам" ефесбешного окрасу, єдиний антикремлівський фронт не роз'єднати.

Бо ми, добровольці, волонтери, зсушники, сбушники, нацгвардійці, поліцейські, прикордонники, та всі, кому не байдуже - п'ятий рік на війні. А це багато вартує.

Бо разом ми - сила!

І, все буде Україна!

І ще. Ми, за крайній час знищили немало російських бойовиків та їх техніки", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко: головна реформа - перемога над Путіним

Раніше повідомлялося, що командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв запропонував добровольцям служити у ЗСУ на підставі контракту. Таку пропозицію він висловив під час зустрічі із Дмитром Ярошем.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Улітку того ж року збройні сили РФ почали брати безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Ярош: у Донецьку, Луганську і Криму вип'ємо по 100 грам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути