середа, 22 грудня 2021 12:14

Ярош назвав справу проти Порошенка антидержавницькими діями на користь РФ

Ярош назвав справу проти Порошенка антидержавницькими діями на користь РФ
Дмитро Ярош вважає відкриття справи проти п'ятого президента "розхитуванням ситуації", чим може скористатися Росія. Фото: Gazeta.ua

Оголошення підозри п'ятому президенту Петру Порошенку є антидержавницькою ворожою діяльністю, яка підігрує інтересам Росії. Про це сказав екслідер "Правого сектора" й очільник "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Моє ставлення негативне до цієї події. Я не хочу влазити в юридичну казуїстику. Але водночас, коли реальна загроза широкомасштабного вторгнення в Україну російських військ існує, проводити такі дії - це щонайменше недоцільно. Ба більше – це ворожі й антидержавні дії", - переконаний Ярош.

Він додав: "Зараз це реальне розхитування ситуації. Росія використовуватиме максимально можливість розхитати ситуацію всередині".

Ярош переконаний, що ця ситуація однозначно не на користь державі.

"Державництво передбачає виваженість. І якщо класти на шальки терезів з одного боку помилки, невиконання якихось законодавчих актів президентом Порошенком, а на другу - його заслуги з розбудови Збройних сил, зміцнення державності, національного відродження - звичайно, що це переважить. Об'єктивність свідчить про те, що державницька позиція Порошенка завжди переважала. Тому не можна допускати зараз дестабілізації в державі. Я категорично негативно ставлюся до таких дій наших правоохоронних структур", - наголосив Ярош.

20 грудня Порошенку оголосили підозру в держзраді у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. У штабі партії "Європейська солідарність" справу назвали "фарсом".

21 грудня Порошенко записав відео, у якому заявив, що команда президента Володимира Зеленського перетнула "червоні лінії".

Зараз ви читаєте новину «Ярош назвав справу проти Порошенка антидержавницькими діями на користь РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути