вівторок, 03 травня 2022 12:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Арестович розказав, що буде "перемогою" для Росії у війні з Україною

Арестович розказав, що буде "перемогою" для Росії у війні з Україною
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Фото: Офіс президента

Російська Федерація вже найближчими днями може оголосити захоплення Донбасу й частково півдня своєю перемогою у війні проти України.

Москва має намір фактично анексувати ці території. Про це заявив радник голови Офіса президента Олексій Арестович у коментарі РБК-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти зробили майно в Маріуполі "своїм". Без Пушиліна не обійшлося

"Я так думаю, вони погодилися, що перемогою в цій війні можна буде вважати вихід на адміністративні кордони Донецької, Луганської та Херсонської областей, частково, можливо, й Запорізької", - зазначив Арестович.

Він підкреслив, що це може означати проголошення якоїсь "Таврійської губернії" і фактичну анексію територій із російським рублем, виплатами з російського бюджету, навчанням у школах, місцевими адміністраціями і т. д.

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін замість спеціальної воєнної операції може оголосити війну Україні. Зробить це 9 травня у День Перемоги, пише CNN із посиланням на чиновників Сполучених Штатів Америки та Заходу.

Зазначається, що використовуючи пропагандистську цінність цього дня, Путін захоче оголосити або про якесь воєнне досягнення в Україні, або про посилення ескалації бойових дій, або ж про все одночасно.

Зараз ви читаєте новину «Арестович розказав, що буде "перемогою" для Росії у війні з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути