пʼятниця, 01 листопада 2019 19:10

Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету

Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету
Яременко погодився піти з посади очільника фракції. Фото: "Факти"

Нардеп Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

"З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту "Букви" від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету", - написав він у Facebook.

Нардеп заявив, що через голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамії йому передали, що для трьох фракцій буде достатньо, якщо Яременко о 19.00 повідомить про відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-скандал "слуги народу": Арахамія окреслив 3 шляхи вирішення

"Написати напишу. Але, передам голові Верховної Ради України (перед яким мені за цей безлад дійсно незручно) лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії Слуга народу, яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)", - повідомив нардеп.

Листування між повією і народним депутатом "Слуги народу" Богданом Яременком відзняв парламентський фотограф. В цей час у Раді тривало голосування. На світлині видно, що нардеп через свій телефон користується двома чатами знайомств і читає анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна. Вона в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення.

Зараз ви читаєте новину «Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути