Ексклюзиви
четвер, 13 серпня 2020 11:20

Арахамія, Рабінович і Тимошенко - в лідерах серед прогульників роботи

Низка керівників фракцій у Верховній Раді пропустили значну кількість засідань комітетів, членами яких вони є. Про це повідомляє Комітет виборців України.

Так голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія з січня по серпень цього року взяв участь у 46% засідань комітету з питань нацбезпеки.

Представник ОПЗЖ Вадим Рабінович відвідав 55% засідань комітету з питань прав людини. А лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко - 60% засідань комітету з питань соціальної політики.

Співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов - 63% засідань комітету з питань аграрної політики, Юрій Бойко з ОПЗЖ - 66% засідань комітету з питань прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли збереться Рада

Голова фракції "Голос" Сергій Рахманін був на 84% засідань комітету з питань нацбезпеки. Лідером за відвідуванням засідань комітетів є співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко, яка була присутня на 94% засідань комітету з питань зовнішньої політики.

Роботу керівників фракцій оцінили за участю у пленарних засіданнях, голосуваннях, відвідування комітетів та успішності законодавчої роботи.

Виявилося, що найвищі показники активності в Ірини Геращенко, Артура Герасимова та Сергія Рахманіна.

Найнижчі - в Рабіновича, Бойка й Арахамії.

 

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 248 - представники фракції "Слуги народу", 44 - ОПЗЖ, 27 - "Європейської солідарності", 24 - "Батьківщини", 19 - "Голосу", 23 - групи "За майбутнє", 20 - "Довіри". Свою роботу почали торік 29 серпня.

У парламенті працюють 198 мажоритарників.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія, Рабінович і Тимошенко - в лідерах серед прогульників роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути