понеділок, 18 лютого 2013 16:24

Апеляційний суд залишив Луценка за ґратами

Апеляційний суд Чернігівської області не звільнив від відбування покарання екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка за станом здоров'я.

"Ухвала: у суду всі аргументи захисту безпідставні. Суд бере до уваги "відмову" Луценка від лікування у Бучанській тюрмі. Колегія не знайшла підстав! Сидіти далі!!! Апеляцію залишити без задоволення!", - написала керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган у Facebook.

Автор: Фото Євгенії Моторевської
 

Нагадаємо, сьогодні Апеляційний суд Чернігівської області розглянув скаргу захисту на рішення судді Менського районного суду Олександра Савченка у відмові в клопотанні адвокатів екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо його звільнення від подальшого відбування покарання через стан здоров'я.

Зазначимо, що раніше представники пенітенціарної служби заявляли, що стан здоров'я Луценка задовільний, і він отримує медикаментозне лікування у повному обсязі.

Як відомо, 27 лютого 2012 року Печерський районний суд Києва визнав екс-міністра винним у скоєнні посадових злочинів і засудив його до 4 років позбавлення волі. Суть обвинувачень зводиться до того, що Луценко, будучи міністром внутрішніх справ, нібито сприяв нарахуванню незаконної пенсії своєму водієві Леоніду Приступлюку, виділенню йому житла, а також зарахуванню його до департаменту оперативної служби.

Крім того, суд визнав винним екс-голову МВС у нецільовому використанні бюджетних коштів на святкування Дня міліції в Національному палаці "Україна" в 2008-2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Апеляційний суд залишив Луценка за ґратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути