Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 16:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Апеляційний суд залишив в силі рішення суду по боргах ЄЕСУ

Апеляційний суд залишив в силі рішення суду по боргах ЄЕСУ
Фото: fakty.ictv.ua

Апеляційний господарський суд Києва в понеділок залишив у силі рішення Господарського суду про виплату Кабінетом міністрів України боргів корпорації Єдині енергетичні системи України перед Міноборони РФ.

"Апеляційний госпсуд залишив без змін рішення Господарського суду Києва про виплату урядом України боргів ЄЕСУ Міністерству оборони РФ", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Те, що відбувається під час роботи підготовчої групи - це конвульсії старої системи" - нардеп

Як повідомлялося, 22 жовтня Апеляційний госпсуд Києва призупинив провадження з розгляду апеляції про виплату українським урядом боргу ЄЕСУ перед Міноборони РФ у зв'язку з розслідуванням СБУ аналогічного кримінальної справи.

19 вересня поточного року Госпсуд Києва частково задовольнив позов Міноборони РФ по боргу ЄЕСУ, зобов'язавши Україну виплатити російській стороні 3 млрд 113 млн 53 тис 506 грн. 25 вересня представник Кабінету міністрів України оскаржив дане судове рішення. Також апеляції на це рішення подали Держказначейство і ЄЕСУ. Скарги об'єднані в одне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Тимошенко: Україна є небезпечною

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Зараз ви читаєте новину «Апеляційний суд залишив в силі рішення суду по боргах ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути