Ексклюзиви
понеділок, 03 грудня 2012 09:35

"Те, що відбувається під час роботи підготовчої групи - це конвульсії старої системи" - нардеп

"Те, що відбувається під час роботи підготовчої групи - це конвульсії старої системи" - нардеп
Андрій Шевченко. Фото: novynar.com.ua

Те, що відбувається під час роботи підготовчої групи, є конвульсіями старої системи, яку треба вичистити.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Андрій Шевченко.

Він наголосив, що порядок денний нової Верховної Ради має базуватися на трьох блоках — економічному, політичному і питаннях, які стосуються прав людей.

"Перше — у нас економіка задихається і не має можливості рости. Другий блок пов'язаний зі правами і свободами людини і це дуже важливо. Третій блок пов'язаний з політичними питаннями і це теж дуже важливо. Те, що стосується ув'язнення Тимошенко, і те, що стосується закону про імпічмент — це треба вирішувати", - підкреслив Шевченко.

Нардеп додав: "Якщо ви ставити питання, чи зможемо ми за цими блоками працювати разом, то скажу — можемо. Крім того, можемо працювати і щодо питань європейської інтеграції. І у нас є досвід такої співпраці, навіть у такому важкому парламенті, як парламент 6-го скликання".

"Але для початку давайте увійдемо в парламент по-людськи, забезпечимо дотримання регламенту і я думаю, що тоді з'явиться атмосфера довіри і співпраці по важливих для країни питань", - підкреслив він.

Шевченко переконаний, що те, що спостерігається зараз під час роботи підготовчої групи — є "конвульсіями" старої системи, яку треба змінювати.

"Найбільше перешкодою для євроінтеграції є правлячий клас, який не має обов'язково партійні квитки, але складається з людей, які брешуть і крадуть. Найважливіше для тих людей, які є зараз в парламенті, Кабміні, зрозуміти, що люди чекають радикальних змін. Це означає зміни як за формою, так і за суттю. А те, що зараз бачимо, як готується до роботи новий парламент, коли намагаються на свою сторону перетягнути мажоритарщиків, коли на шулерських засадах готується підготовча група - це все конвульсії старої системи, яку треба вичистити", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Те, що відбувається під час роботи підготовчої групи - це конвульсії старої системи" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути