вівторок, 24 липня 2018 09:24

АП засекретила інформацію про канікули Порошенка

Адміністрація президента відмовилася надати інформацію про літню відпустку Петра Порошенка та її вартості.

Про це написала журналістка Анна Бабінець у Facebook.

"Адміністрація президента не вважає відпустку президента інформацією, що стосується публіки. У своєму запиті я підкреслила, що оскільки президент є особою, діяльність якої фінансується з державного бюджету, відповідно, його відпустка також. Хотілося б дізнатися, як витрачаються бюджетні кошти. Однак, ні", - написала Бабінець.

Вона показала відповідь АП на журналістський запит.

Автор: facebook.com/anna.babinets
  Відповідь АП на запит журналіста
Відповідь АП на запит журналіста

"Це не публічна інформація, пише мені офіс президента. Якщо навіть підійти до цього дуже-дуже формально - президент же пише заяву на відпустку у свій робочий час, правда? Отже, це все-таки інформація, створена у процесі виконання своїх службових обов'язків, правда? Шкода, що президент не вважає за потрібне ділитися з суспільством такими простими речами. Знову оці викриття, скандали, інтриги. Чи воно того дійсно вартує, Петре Олексійовичу?" - запитала журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував Мальдіви

Із 1 до 8 січня цього року Петро Порошенко з сім'єю провів на Мальдівах. На це витратив щонайменше $500 тис. В Адміністрації президента відмовились назвати точну вартість відпочинку глави держави.

У жовтні минулого року ЗМІ повідомляли, що президент Петро Порошенко має віллу на півдні Іспанії. Але не вніс її до своєї декларації. Вілла була оформлена на компанію Feruvita SL.

Зараз ви читаєте новину «АП засекретила інформацію про канікули Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути