неділя, 08 вересня 2013 11:00

Януковичу треба влаштовувати 1937 рік з репресіями олігархів і "регіоналів" - експерт

Януковичу треба влаштовувати 1937 рік з репресіями олігархів і "регіоналів" - експерт
фото: lenta-ua.net

Із кожним днем у президента Віктора Януковича стає все менше людей, готових іти з ним до кінця. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Вірних людей стає все менше. Віктор Федорович уклав із чиновниками своєрідний договір: ви забезпечуєте мою перемогу на виборах, а я вас не чіпаю. Тому Петра Мельника (колишній ректор Національного університету держподаткової служби, якого у липні схопили на хабарі. — "ГПУ") не впіймають, врадіївських ґвалтівників не посадять. Адже вони "заплатили" за свої місця. З одного боку, Янукович може все. З іншого — не здатен зрушити з місця жодного заступника губернатора, генерала, прокурора. Бо такі домовленості. І ця система починає використовувати самого Януковича", - зауважив він.

За словами Небоженка, президент має влаштувати 1937-й рік.

"З репресії олігархам і членам Партії регіонів. Можливо, його виборча кампанія і буде побудована за цим принципом. Посадять, наприклад, Віктора Пінчука (мільярдер, зять екс-президента Кучми. — ред). Це має бути крупна риба", - зазначив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу треба влаштовувати 1937 рік з репресіями олігархів і "регіоналів" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути