вівторок, 25 грудня 2007 12:03

Януковичу радять вигнати Богатирьову

Партія регіонів має виключити Раїсу Богатирьову зі своїх лав, якщо вона не відмовиться від посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Таку думку в інтерв`ю УНІАН висловив відомий політик, депутат ІІІ і ІV скликання Олександр Волков.

Він зазначив, що розкол Партії регіонів неможливий, оскільки в цій політичній силі є тільки один кандидат, який може претендувати на посаду Президента під час наступних президентських виборів.

"Тому Партія регіонів, безумовно, не відмовиться від Януковича", - сказав Волков.

Що стосується призначення Богатирьової, то Волков зазначив, що його здивувало це призначення, особливо після заяв Януковича про перехід партії в опозицію.

"Розумієте, такого не може бути, лідер зробив таку заяву і, наскільки я знаю, велика частина Партії регіонів з цим погодилася, а менша частина – інше крило, яке орієнтоване на Бориса Колеснікова, проводило таємні переговори з Президентом і його командою", - сказав Волков.

Політик вважає, що це нонсенс, коли одна частина в опозиції, а друга – веде переговори про призначення своїх представників на високі пости країни. На його думку, Янукович має жорстко відреагувати.

"Потрібно поставити питання руба – або Богатирьова йде секретарем РНБО, або її виганяють з партії і на цьому ставлять крапку", - сказав Волков, ще раз повторивши, що лідер Партії регіонів має зайняти серйозну позицію стосовно політиків, які займалися виборчою кампанією Партії регіонів і фактично програли її.

"Я не виключаю, що можливі дуже серйозні оргвисновки в партії з цього питання, я виключаю повністю, що Богатирьова не знала про її призначення, як це сьогодні намагаються піднести. Я дуже багато пропрацював в Адміністрації Президента, що призначення, та ще й народних депутатів, ніколи без попередньої співбесіди не проводиться", - сказав Волков, висловивши думку, що це свідчить про існування подвійної моралі в Партії регіонів.

"Вони, про всяк випадок, біжать і домовляються там, а потім чекають, як відреагують тут. Такого не повинно бути, повинна бути єдина команда, і все сміття, яке там затримується, потрібно вимітати з хати", - сказав Волков.


За матеріалами: УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Януковичу радять вигнати Богатирьову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути