четвер, 22 травня 2008 12:38

Янукович-молодший схожий на мексиканського боксера (ФОТО)
5

Основні іміджеві експерименти Янукович-молодший проводить на волосяній частині свого обличчя. Він з"являється на людях або гладенько поголеним, або з легким "їжачком на підборідді". Як правило, це так звана "іспанська борідка" - з нею Віктор трохи схожий на мексиканського боксера Антоніо Маргаріто.

Час від часу Янукович-молодший розважається, варіюючи довжину бакенбардов. У нардепа звичайна для його віку зачіска - молодіжна. Довжина її змінюється, але основна концепція - незмінна.


Не дивлячись на те, що Віктор-молодший, як правило, не рветься в об"єктиви телекамер, дресс-коду він суворо дотримується. З кольорами не експериментує: відомо лише, що йому пасують як світлі "літні", так і темні "зимові" відтінки сірого.

Костюми на ньому сидять добре, а ось краватки виглядають трохи старомодними. Схожі краватки в косу смужку були в моді у радянської партійної номенклатури. А ось в яскравих смугастих і клітчастих сорочках вільного крою і з відкритим коміром, що не припускає носіння краватки, йому добре. Так само як і в різноманітних светрах, які він іноді надягає в Раду, але як правило під піджак.


Не дивлячись на молодий вік, для читання Віктор використовує окуляри. Важко сказати, чим це обумовлено: необхідністю або екстравагантністю. Ймовірно, все ж таки першим, оскільки на яскраву іміджеву деталь окуляри не "тягнуть": вони класичної форми і нічим примітним не відрізняються.

За матеріалом: Vip-ua.
Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший схожий на мексиканського боксера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути