пʼятниця, 15 квітня 2011 10:35

Янукович-молодший буде лікувати дітей кіньми

Янукович-молодший буде лікувати дітей кіньми

Віктор Янукович-молодший і ресторатор Маргарита Січкар вирішили будувати під Києвом центр іпотерапії - величезний комплекс на 5 га, де катанням на конях будуть лікувати дітей, хворих на ДЦП, хворобою Дауна, аутизмом, повідомляє газета "Сегодня".

За основу взято клуб Олени Петрусевич, де 20 коней вже 18 років безкоштовно лікують діток.

Зараз в клуб Петрусевич стоїть величезна черга, а новий центр у Дмитрівці під Києвом дозволить приймати набагато більше дітей.

Плани у команди грандіозні: Січкар вже залучила низку будівельних, дизайнерських та інших компаній, які безкоштовно розробили проект майбутнього комплексу і готові виділяти будматеріали, а також свої технічні та людські сили.

У травні організатори почнуть продавати 20 білосніжних скульптур коней, відлитих у натуральну величину, купити які і стати меценатами закликають заможних людей. Ці скульптури можуть бути розмальовані як самими власниками, так і найнятими ними художниками, і 15 кращих статуй восени будуть виставлені на аукціон.

Першу чергу будівництва хочуть здати вже у 2012 році. Другу, з конференц-залом та кафе, центром дитячої творчості та готелем - ще через рік.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший буде лікувати дітей кіньми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути