неділя, 06 травня 2012 15:15

"Януковича винесуть уперед ногами із "Межигір'я" - нардеп

"Януковича винесуть уперед ногами із "Межигір'я" - нардеп
Янукович міг дати команду: 2012 року не крадемо ФОТО: Gazeta.ua

Соціальні ініціативи президента придумали спеціально перед парламентськими виборами. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат з блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Тарас Стецьків.

"2004-го Янукович підняв пенсії за два місяці до виборів — програв. Зараз сів і подумав: пізно зробив, треба раніше — за півроку. Але 25 мільярдів без друкарського станка не дістати. Буде інфляція. Для фінансування цих ініціатив потрібно вивести гроші з тіні. Припинити красти на митниці. Янукович міг дати команду: 2012 року не крадемо, а потім після перемоги будемо далі красти. Тоді теоретично вони ті кошти можуть назбирати. Питання в тому, чи купиться суспільство на добавку до пенсії й виплату знецінених заощаджень. Таке може статися. Через те опозиція має бути переконливою, мати чисті списки й хорошу програму, показати, що готова йти до кінця", - зазначив нардеп.

За його словами, він боїться, щоб після перемоги опозиції її не накрила хвиля помсти.

"Треба просто дати по заслугах таким, як Шенцев, які в парламенті ламали носи та щелепи. Януковичу — за те, що за його прямою вказівкою посадили Тимошенко й Луценка. Якщо опозиція прийде тільки із бажанням помсти, це її всередині виїсть. Треба зробити те, що не зміг Ющенко 2005 року. Його ніхто не зобов'язував тотально нищити попередників. Але над Ківаловим, Медведчуком, Клюєвим — людьми, щодо яких було достатньо доказів по фальсифікаціях, — мав пройти відкритий процес, суд повинен був ухвалити рішення. Тоді б ми не мали того, що зараз є", - зазначив Стецьків.

На його думку, Януковича можна притягнути до відповідальності за "Межигір'я", Харківські угоди.

"Слід провести незалежне розслідування, зокрема з боку міжнародних інстанцій. Усе закінчиться тим, що Януковича винесуть уперед ногами із "Межигір'я", яке буде націоналізоване і перетвориться на дитячий садок", - наголосив "нунсівець".

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

 

Зараз ви читаєте новину «"Януковича винесуть уперед ногами із "Межигір'я" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути