понеділок, 19 травня 2008 07:42

Януковича у Донецьку переплутали з Тимошенко і нагородили орденом (ФОТО)

У Донецьку лідерові Партії регіонів Віктору Януковичу вручили медаль чемпіона України з футболу. Урочиста церемонія нагородження команди і всіх, хто причетний до її успіху, розпочалася на стадіоні одразу після завершення матчу "Шахтар" – "Металург" (Донецьк) увечері в субботу.

Не обійшлося і без казусів. Після закінчення переможного для ФК "Шахтар" матчу коментатор ТРК "Україна" Андрій Малиновський сказав телеглядачам: "Слово надається прем"єр-міністрові України Віктору Януковичу". Після досить тривалої паузи коментатор виправився, підкресливши, що мав на увазі прем"єр-міністра з приставкою "екс".

Окрім Януковича медалі чемпіонів одержали також голова Донецької обласної державної адміністрації Володимир Логвиненко, мер Донецька Олександр Лук"янченко, автор гімну ФК "Шахтар" російський композитор Ігор Крутий.

В урочистостях взяли участь багато депутатів від Партії регіонів і секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова.

У своєму зверненні до уболівальників з нагоди перемоги "Шахтаря" Янукович подякував за перемогу гравцям, тренерам і президентові клубу Рінату Ахметову, побажавши їм добитися успіхів у європейських чемпіонатах.

На завершення церемонії нагородження Янукович, Ахметов, а також керівники міста і області разом з командою зробили коло пошани біговою доріжкою стадіону під овації уболівальників.

За матеріалами: УНІАН, Остров.



Зараз ви читаєте новину «Януковича у Донецьку переплутали з Тимошенко і нагородили орденом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути