пʼятниця, 09 липня 2010 14:45

Януковича провели на пенсію реп"яхами та кропивою

Януковича провели на пенсію реп"яхами та кропивою

9 липня у Львові відбулася акція "Проводи Януковича на пенсію". Її провели троє представників Української республіканської партії.

На проспекті поставили стенд. На ньому перекреслена фотографія Януковича. Внизу під фото напис: "Час на пенсію."

Учасниками акції була розіграна сценка, де один з членів партії грав роль президента України. Умовному главі держави подарували Конституцію, книги "Москалі не рускіє і нє словянє" та "Відродження нації". Крім того, "Янукович" отримав квіти - реп"яхи та крапиву.

Подивитися на "проводи Януковича" зібралося близько 30-50 людей.

Від УРП виступив депутат обласної ради Ростислав Новоженець. Він сказав, що їхню партію цікавить кілька питань: чи зарахували у стаж Януковичу його судимість, якою буде його пенсія.

На думку Новоженця, 9 липня в українській історії сталися дві "недоречні" події: 1709 рік - Полтавська битва і 1950 - народження Віктора Януковича. Обидві події, за словами представника УРП, досі негативно впливають на українське супільстве.

Деякі перехожі висловлювали своє обурення: "Цих крикунів ми давно знаємо. Вони не раз тут кричали". Інші називали акцію недоречною. Мовляв, у президента було мало часу для того, щоб оцінювати його роботу.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Януковича провели на пенсію реп"яхами та кропивою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути