середа, 09 травня 2007 11:04

Януковича прооперували в Барселоні

8 травня прем`єр-міністру України Віктору Януковичу у Барселоні (Іспанія) після медичного обстеження провели оперативне лікування колінного суглоба.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, операцію виконував відомий іспанський хірург-ортопед Рамон Кугат, який спеціалізується на спортивних травмах. Операція, загальною тривалістю 40 хвилин, відбулася за планом. Зокрема, виконана артроскопія з корекцією пошкоджень меніска.

"Стан Януковича після операції задовільний. Якщо післяопераційний період проходитиме без ускладнень, то за 3-4 доби він зможе повернутися до Києва", - зазначається в повідомленні прес-служби.

"Необхідність оперативного лікування була зумовлена травмою, отриманою Януковичем близько місяця тому під час гри у теніс. Тоді він вдруге травмував коліно, яке було пошкоджене у 1984 році під час гри у футбол", - йдеться далі в повідомленні. - У зв`язку з першою травмою Янукович протягом кількох років неодноразово лікувався у клініках Донецька, Москви, Києва. Нова травма викликала біль і негативно впливала на загальний стан здоров`я".

Для оперативного лікування була обрана одна з провідних клінік Барселони, оскільки вона відома використанням найсучасніших технологій лікування футболістів із подібними травмами.

За словами Кугата, проведене оперативне лікування поліпшить загальний стан здоров`я, а також дасть змогу Януковичу виконувати необхідні фізичні навантаження, а по завершенні реабілітаційного періоду – відновити заняття спортом, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Януковича прооперували в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути