четвер, 13 жовтня 2011 17:44

"Януковича потрібно поставити на місце" - у Вінниці обурювались вироком Тимошенко

"Януковича потрібно поставити на місце" - у Вінниці обурювались вироком Тимошенко

У Вінниці на площі Театральній пройшов мітинг прихильників Юлії Тимошенко. Близько 200 вінничан зібрались висловити свою незгоду з вироком суду, який дав екс-прем'єрці 7 років. Активісти тримали прапори партій "Батьківщина", "Свобода" та "Народний рух України", повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Настає час диктатури. Нашій Юлії Володимирівні дали 7 років і ще 3 без можливості займати державні посади. Єдина особа в Україні прийняла таке рішення. Це Янукович. Він більше боїться Тимошенко, ніж Європу", - сказала голова Вінницької обласної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська.

Більшість присутніх висловила упевненість, що така поведінка влади призведе до спротиву народу.

"Далі буде революція! Януковича нарешті потрібно поставити на місце. І цю його банду! Вже гроші Юліни поділили, фабрики построїли. Це не влада, а цинічна банда", - запевнив активіст Микола Кулик.

"Це не суд, а судилище", - додав інший мітингувальник Іван Яценко.

Члени партії "Свобода" Іван Паламарчук та Роман Марійчак зауважили, що такий вирок був прогнозованим.

"Враховуючи теперішній наступ на демократію, по-іншому бути не могло. Влада намагається відсторонити Тимошенко, щоб вона не могла зареєструватись на виборах. Весь процес - просто фарс. А відгук Януковича на вирок - захист, щоб зменшити протестний настрій", - сказали націоналісти.

Учасники акції дійшли висновку, що єдиний вихід зараз - збирати багатотисячні мітинги та масштабні акції протесту, щоб влада побачила реакцію народу.

Зараз ви читаєте новину «"Януковича потрібно поставити на місце" - у Вінниці обурювались вироком Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути