понеділок, 26 липня 2010 11:32

Януковича і ко назвали колоніальною адміністрацією

Януковича і ко назвали колоніальною адміністрацією
Візит прем"єр-міністра РФ Володимира Путіна в Україну - це ніщо інше як елемент тихої експансії Росії на Україну.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від НУ-НС Андрій Парубій.

"Росія посилює свою присутність у регіоні вцілому. Поїздки дипломатичні і не тільки мають на меті зробити ще більше вплив Російської Федерації в Україні, заяви Лужкова, святкування річниці Чорноморського флоту - це на мій погляд елемент "тихої експансії", яка відбувається фактично за сприяння українського політичного керівництва і, в першу чергу, президента України Януковича...Я думаю ми й надалі будемо бачити такі самі часті візити. Ми бачимо як під час цих візитів будуть готуватися угоди, аналогічні угоді по Чорноморському флоту будуть поступовою здачею національних інтересів.", - зазначив він.

За словами Парубія, нинішнє політичне керівництво відчуває себе швидше колоніальною адміністрацією.

"Нажаль, сьогодні такі політичні реалії, нажаль політичне керівництво мляво реагує на події, на які мала б бути жорстка реакція політичне керівництво України продемонструвало, що відчуває себе швидше колоніальною адмінстрацією аніж самодостатніми керівниками ", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, чому сповільнилися переговори стосовно об"єднання "Газпрому" та "Нафтогазу України" Андрій Парубій сказав:

"Умови, які пропонує "Газпром" вкрай невігідні Україні і якби вони були прийняті українською стороною, то це призвело б до повного панування РФ в енергетичній системі", - зазначив парламентар.

"Але ми бачимо, як крок за кроком Росія нагадує про це питання. Вона буде його ставити і врешті - решт примусить Януковича та уряд підписати цю угоду(про об"єднання "Газпрому" та "Нафтогазу"-Ред.) на вигідних для неї умовах...Я думаю це лише питання часу", - резюмував Андрій Парубій.

Нагадаємо, що на прес-конференції за підсумком перемовин з президентом України Віктором Януковичем, прем"єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що газове питання не порушувалося.

Зараз ви читаєте новину «Януковича і ко назвали колоніальною адміністрацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути