середа, 16 вересня 2009 15:26

Янукович зробив ставку у Криму на криміналітет

Янукович зробив ставку у Криму на криміналітет
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович в Криму зробив ставку на партійну групу, пов"язану з кримінальними структурами.

Про це заявив політолог Володимир Поляков, коментуючи рішення президії політради Партії регіонів про виключення народного депутата Василя Кисельова з лав партії.

"Треба відзначити, що Василь Кисельов давно і послідовно в Криму виступав проти присутності в кримській організації партії людей, які були пов"язані з криміналом або заплямували себе у різних скандалах", - наголосив експерт.

При цьому він нагадав про рішення ради кримської організації Партії регіонів з вимогами до Анатолія Гриценка добровільно піти у відставку з посади голови Верховної Ради Криму і керівника депутатської фракції "Блок "За Януковича!" у парламенті автономії.

"Слід також звернути увагу, що рішення президії політради Партії регіонів прямо протилежне рішенню кримської політради, яка не тільки рекомендувала відновити керівництво Василя Кисельова в партійному осередку, а й "почистити" лави партії. Так що можна зробити висновок, що Віктор Янукович зайняв сторону та зробив ставку на людей з сумнівною репутацією в Криму", - вважає Поляков.

За словами політолога, таке рішення Партії регіонів пов"язано зі зниженням рейтингу Януковича в Криму, і тому та команда, яка зараз стала біля керма республіканської організації, у виборчій кампаній використовуватиме кримінальні методи зразка 2004 року, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зробив ставку у Криму на криміналітет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути