четвер, 17 січня 2013 15:46

Янукович знайшов "цапа-відбувайла" - Стець про прочухан Азарову

Янукович знайшов "цапа-відбувайла" - Стець про прочухан Азарову
Юрій Стець. Фото: tvi.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Юрій Стець переконаний, що різка критика президента України Віктора Януковича роботи прем'єр-міністра Миколи Азарова та уряду викликана тим, що президент не може виконати свої передвиборчі обіцянки, тому й наразі шукає "цапа-відбувайла".

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Наскільки я пам'ятаю, то всі обіцянки реформ давав кандидат в президенти Віктор Федорович Янукович. Очевидно, що ці обіцянки мав би виконувати він, в першу чергу", - висловив думку народний депутат.

Окрім того, він зазначив, що "не виконавши ці обіцянки, розуміючи, таким чином відношення до нього буде погіршуватися, а відповідно буде падати його рейтинг". За його словами, саме тому "Янукович шукає хто ж може бути "цапом-відбувайлом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович назвав роботу прем'єр-міністра саботажем

"В даному випадку він вирішив, що це може бути Азаров, а завтра він може вирішити, що це народ України. Ситуація все одно не зміниться, всі й так свідомі, й розуміють, що це були його обіцянки, й він їх не виконав, на кого б він не перекладав це", - підкреслив Стець.

Говорячи про подальший розвиток ситуації, та чи зникне цей конфлікт він зауважив: "Можна зробити опитування, і там 90% опитаних скажуть, що Азаров — це тимчасове рішення, поки не набереться досвіду Арбузов, і рано чи пізно Арбузов змінить Азарова. Про що говорив й сам Азаров".

"Відповідно, коли це станеться, то "цапом-відбувайлом" стане Азров, і всі проблеми, все , що не було зроблено, всю відповідальність за реформи повісять на Азарова і його уряд. Це станеться ближче до президентських виборів", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович відправив Кабмін шукати гроші у приватних партнерів

"Тому очікувати якихось позитивних змін — не варто. А те, що вже придуманий сценарій, як до цього не причетний Янукович — це відомо всім, і всі очікують, коли це станеться", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович назвав роботу прем'єр-міністра Миколи Азарова саботажем і запевнив, що нашим урядовцям бракує духовності і волі, щоб відмовитись від минулого життя.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знайшов "цапа-відбувайла" - Стець про прочухан Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути