четвер, 24 травня 2012 07:19

Янукович зібрався міняти Митний кодекс

Янукович зібрався міняти Митний кодекс
Фото: cit.ua

Президент України Віктор Янукович очікує, що вже найближчим часом Верховна Рада завершить роботу над рядом законопроектів і прийме їх.

Під час традиційної зустрічі з керівництвом та лідерами депутатських фракцій Верховної Ради президент України Віктор Янукович особливу увагу звернув на важливість внесення змін до Митного кодексу, повідомляє прес-служба глави держави.

"Коли приймався Митний кодекс, ми добре розуміли, що будуть деякі питання, які залишаться неврегульованими. Вони є, вони вже виявлені, і дуже важливо їх також затвердити до Євро-2012", - підкреслив Янукович.

Глава держави окремо відзначив актуальність законів щодо реформування системи екстреної медичної допомоги, дерегуляції підприємницької діяльності і роботи системи єдиного вікна реєстрації підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович доручив Азарову вдосконалити Митний кодекс

Раніше президент України Віктор Янукович підписав допрацьований Митний кодекс (N4495-VI). 3 листопада 2011 Верховна Рада прийняла в цілому Закон "Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законодавчих актів України". Президент України застосував право вето до нової редакції Митного кодексу. У своїх зауваженнях глава держави пропонує відстрочити вступ в силу нової редакції на рік - до 1 січня 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Калєтнік: Митниця забезпечить мінімум втручання у діяльність легального бізнесу

Також президент запропонував знизити межу безмитного ввезення товарів на територію України з 1000 євро до 500 євро для тих фізичних осіб, які в'їжджають на митну територію України наземним транспортом, а для авіа- і морського сполучення залишити запропоновані комітетом 1000 євро.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зібрався міняти Митний кодекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути