Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 12:56

Янукович чекає запрошення від Тимошенко

Янукович чекає запрошення від Тимошенко
Партія регіонів чекає, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко сама запропонує їм увійти до коаліції з її блоком.

Про це заявив в інтерв"ю журналістам заступник глави фракції ПР Олександр Єфремов.

"Ви скажіть, хто сьогодні є джерелом, яке має створити цю коаліцію? Я думаю, що прем"єр-міністр, яка перебуває при владі, повинна сьогодні зробити пропозицію Партії регіонів, найбільшій політичній силі в парламенті, від якого ми не зможемо відмовитися", - сказав Єфремов.

На питання, чому така пропозиція не може виходити від найбільшої політичної сили в парламенті, Єфремов зазначив: "Ми знаходимося в опозиції, у нас немає достатньо голосів, щоб сформувати свою коаліцію. Якби у нас були ці голоси, то не було б тих проблем, які є у них".

На заперечення, що після розпаду коаліції важко сказати, хто є опозицією, оскільки про свою опозиційність заявляє, наприклад, "Наша Україна", Єфремов відповів, що не вважає "Нашу Україну" реальною опозицією.

"До тих пір, поки не буде сформована нова коаліція, місце в опозиції зайняте. Те, що в черзі стоять інші шановні наші товариші, які щодня про це говорять, то, що ж: вони вчора, коли брали портфелі, не думали про те, що вони знаходяться в опозиції".

"А сьогодні, маючи міністерські портфелі і свого Президента, і свого прем"єра і знаходиться при цьому в опозиції - ну, це вже "занадто" навіть для України", - цитує його слова Остров.
Зараз ви читаєте новину «Янукович чекає запрошення від Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути