пʼятниця, 05 березня 2010 15:17

Янукович запросив Медведєва до України в першій половині року

Янукович запросив Медведєва до України в першій половині року

Президент РФ Дмитро Медведєв запрошений відвідати Україну з офіційним візитом в першій половині 2010 року. Про це повідомив глава української держави Віктор Янукович, передає Інтерфакс-Україна.

Також Росія і Україна домовилися незабаром провести засідання російсько-української міждержавної комісії, очолюваної президентами двох країн.

Президент РФ Дмитро Медведєв повідомив журналістів, що відповідна домовленість була досягнута в ході його переговорів у п"ятницю в Москві з президентом України Віктором Януковичем.

"Засідання комісії пройде в першій половині поточного року", - сказав Медведєв.

"На жаль, за останні роки відносини між нашими країнами не просто знаходилися в стагнації, вони деградували, - відзначив російський президент. - Зараз йдеться не про поліпшення цих відносин, а про їх відродження, реанімацію за допомогою сильних діючих засобів".

За словами президента, глави Росії і України домовилися, що в цілях розвитку діалогу, відродження повноформатних відносин між Москвою і Києвом "необхідно активізувати всі зв"язки, перш за все зв"язки на рівні міністерств, парламентів і урядів, громадських організацій".

Зараз ви читаєте новину «Янукович запросив Медведєва до України в першій половині року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути