понеділок, 22 жовтня 2012 17:37

Янукович запевнив, що Київ і Москва збережуть динаміку політичного діалогу

Янукович запевнив, що Київ і Москва збережуть динаміку політичного діалогу
Віктор Янукович. Фото: obozrevatel.com

Україна і Росія будуть прагнути до збереження високої динаміки політичного діалогу, запевнив президент України Віктор Янукович.

Про це він заявив в Ново-Огарьово після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Відзначу наші взаємні з Володимиром Володимировичем прагнення до збереження високої динаміки політичного діалогу, в першу чергу, на найвищому рівні", - заявив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович хоче поглибити співпрацю України з Митним союзом

Янукович поінформував, що в ході переговорів обговорювалися всі питання, які стоять на порядку денному у двосторонніх відносинах. Зокрема, йшлося про співпрацю в авіакосмічній сфері, енергетиці, інших напрямках.

За його словами, президенти торкнулися і теми договірно-правового оформлення спільного кордону: "Сьогоднішня зустріч підтвердила взаємне розуміння, що завершення договірно-правового оформлення українсько-російського державного кордону повинно супроводжуватися комплексом заходів, що сприяють зміцненню ділових контактів, а також свободу переміщення громадян України і Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ручка і склянка не зможуть возвеличити президента Януковича

Глави держав обговорили і графік подальших двосторонніх контактів. "У контексті розширення нашого міжрегіонального співробітництва важливе значення має успішне проведення українсько-російського міжрегіонального економічного форуму в Нижньому Новгороді", - підкреслив Янукович.

В цілому, на думку глави української держави, результати зустрічі підтвердили налаштованість обох сторін на подальший динамічний розвиток відносин між країнами на основі стратегічного партнерства.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запевнив, що Київ і Москва збережуть динаміку політичного діалогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути