Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2011 13:37

Янукович заговорив на кримінальному слензі і знову переплутав країни

Янукович заговорив на кримінальному слензі і знову переплутав країни

Президент Віктор Янукович порівняв своїх попередників зі "шлеперами".

Про це він заявив на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ у Херсоні, повідомляє Українська правда з посиланням на УНІАН

Янукович наказав чиновникам "не бути шлеперами, як попередня влада".

"Щоб коли ми плануємо щось або говоримо, головне - щоб ми шлеперами не стали, як дехто з наших попередників", - сказав він і запитав присутніх, згодні вони з ним, чи ні.

При цьому глава держави не уточнив про кого він говорить

Більшість присутніх на засіданні чиновників зустріли словесний пасаж президента тихим сміхом, думаючи, що він невідомим словом підкреслив популізм попередньої влади.

Проте, як потім з`ясували місцеві журналісти, у вимовленого першою особою України слова є чітке визначення - слово "шлепер" в кримінальному середовищі означає "вагонний злодій".

Між тим,на прес-конференції для місцевих журналістів, Президент, характеризуючи свої враження від відвідин докобудівного заводу "Паллада" підкреслив, що підприємство в складній конкурентній боротьбі виграло тендер з будівництва найбільшого дока для Білорусі.

Водночас раніше повідомлялося, що док вантажопідйомністю 23,5 тис. тонн будує ХГЗ "Паллада" для Болгарії. А Білорусь є країною, що не має виходу до моря.

Зазначимо, що це вже не перший географічний конфуз Віктора Федоровича. Зокрема, він назвав Романо Проді ірландським політиком, хоча той, як відомо, є італійцем, назвав Ізраїль європейською країною. При цьому глава держави під час відвідання однієї зі шкіл запевняв, що у школі знав географію на відмінно.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заговорив на кримінальному слензі і знову переплутав країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути