вівторок, 02 серпня 2011 08:59

Янукович вже не цікавий для Медведєва та Путіна - "бютівець"

Янукович вже не цікавий для Медведєва та Путіна - "бютівець"

Скасування візиту президента Росії Дмитра Медведєва до Криму свідчить про те, що президент Віктор Янукович стає нецікавим для російської влади.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив "бютівець" Андрій Шевченко.

"Янукович стає нецікавим навіть для Медведєва та Путіна. За минулий 2010 рік російська влада змогла витягнути з України майже все, що хотіла отримати. В людському сенсі, я думаю, це спілкування не дає так багато, не дає більш бажаних результатів", - підкреслив він.

Депутат також занепокоєний відсутністю живого контакту між президентом Віктором Януковичем та прем'єром Миколю Азаровим з одного боку та європейськими лідерами з іншого.

"Я минулого тижня був на великій конференції у Грузії, де був присутній єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле. І те, що я почув від нього, це свідчить про відсутність про відсутність прямого живого контакту між Брюсселем та українським керівництвом. Нас набагато більше повинно турбувати це, оскільки Україна заявляє про наміри стосовно приєднання до Євросоюзу", - резюмував "бютівець".

Нагадаємо, що минулого тижня президент Росії Дмитро Медведєв відмовився приїздити до Севастополя на святкування дня віськово-морського флоту Росії. За інформацією ЗМІ причиною такого рішення російського лідера стала відмова Києва від об'єднання "Газпрому" та "Нафтогазу України" на російських умовах.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вже не цікавий для Медведєва та Путіна - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути