вівторок, 25 серпня 2009 17:59

Янукович вважає ідею Ющенка не серйозною

Янукович вважає ідею Ющенка не серйозною
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що до президентського законопроекту про зміни до Конституції України не можна ставитися серйозно.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу в Макіївці.

"Ставитися серйозно до цього документа, звичайно ж, не можна", - сказав Янукович.

На його думку, Президент України Віктор Ющенко виніс на громадське обговорення цей проект з однією метою: щоб напередодні президентських виборів зайвий раз нагадати про себе.

"Яка мета? Розуміючи, що починається президентська кампанія, можна сказати так – це одна з технологій, яка дає можливість Президентові прикувати якимсь чином на себе увагу", - сказав Янукович і висловив переконання, "що практичного сенсу ніякого від цього не буде".

Янукович пояснив, що, по-перше, Ющенко, "перш за все, має сам собі дати відповідь, навіщо він ініціював зміни до Конституції в 2004 році напередодні президентських виборів".

А, по-друге, за його словами, "якби у Президента Ющенка на сьогоднішній день кредит довіри був би за 50% у населення України, до якого він звертається для обговорення цієї Конституції, це було б, звичайно, зрозуміло", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає ідею Ющенка не серйозною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути