четвер, 27 травня 2010 15:56

Янукович втік від журналістів у казарму(оновлено)

Янукович втік від журналістів у казарму(оновлено)

Президент України Віктор Янукович розпорядився виділити 13 мільйонів гривень Львівському інституту сухопутних військ.

Про це журналісту Gazeta.ua розповів кервіник 80-го аеромобільного полку, полковник Віктор Копатинськй.

За ці гроші планується відремонтувати приміщення навчального закладу, закупити спецоснащення, а також придбати 1181 парашут.

Звертаючись до курсантів інституту, голова держави запевнив, що українські військовослужбовці отримають належне фінансування.

"Я приїхав сьогодні у Ваш полк щоб зустрітися перш за все з особовим складом, по-друге подивитися на службу, яку несете у нелегких умовах... Україна перебуває у нелегких економічних умовах, оскільки її, як і інші держави, не оминула економічна криза та українським військовослужбовцям буде забезпечено належне фінансування. У червні я подбаю про ваш соціальний захист", - заявив він.

Голова держави також заявив, що перенесення інституту сухопутних військ з Одеси до Львова було помилкою політиків, тому сьогодні повертати інститут в Одесу не можна. "Це буде втрата часу та грошей. Але саме в Одесі є база для підготовки десантників - на березі Чорного моря. В таких погодних умовах як у Львові готувати десантників не можна. Тому моя думка така, що частина факультетів має бути у Львові частина в Одесі", - зауважив голова держави.

Після виступу, Янукович пішов у казарму, де подивився на марш курсантів. Журналістів у казарму не пустили. Пізніше Янукович дав брифінг на якому була присутня лише особиста преса.

Зараз ви читаєте новину «Янукович втік від журналістів у казарму(оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути