Ексклюзиви
четвер, 29 червня 2006 19:26

Янукович виступить в прямому ефірі на УТ-1

 

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович дав згоду виступити сьогодні в прямому ефірі на Першому національному телеканалі (УТ-1). Він вважає, що не журналісти винні у тому, що 28 червня його не пустили у прямий ефір. Про це повідомила колишній прес-секретар Януковича народний депутат України Ганна Герман.

За її словами, вона розмовляла з журналістами УТ-1, "ми порадилися з Віктором Януковичем і дійшли висновку, що журналісти у даній ситуації не винні".

- Ми вирішили прийняти запрошення УТ-1, і лідер Партії регіонів буде сьогодні в прямому ефірі на телеканалі УТ-1 о 21:20, - сказала Герман.

Вона також повідомила, що сьогодні на зустрічі Януковича з новим послом США в Україні Уільямом Тейлором йому було передано "нашу заяву з приводу ситуації з ефіром на УТ-1".

Таку ж заяву "вже відправили до Моніторингового комітету Ради Європи".

Як повідомлялося, увечері 28 червня прес-служба Партії регіонів розповсюдила заяву, в якій стверджувалося, що Перший Національний канал після дзвінка із Секретаріату президента України замінив запланований прямий ефір з лідером партії Януковичем повторною трансляцією виступу президента України Віктора Ющенка. Прес-служба партії заявила, що таким чином "помаранчева влада продемонструвала, якою насправді є свобода слова в Україні".

Сьогодні Перший Національний канал офіційно заявив, що інформація прес-служби Партії регіонів щодо ситуації про ненадання прямого ефіру Януковичу є спотвореною та неправдивою.

Також прес-секретар президента України Ірина Геращенко підкреслила, що секретаріат президента не має ніякого відношення до роботи Першого Національного каналу і жодним чином не впливає на його редакційну політику.

- Ми демонструємо однакову пошану до будь-якого ЗМІ, не дозволяючи собі з цього приміщення (Секретаріату) диктувати умови роботи. Секретаріат не має ніякого відношення до НТКУ, і я не думаю, щоб хтось з Секретаріату дозволяв собі подібні речі, - сказала Геращенко, пишуть ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Янукович виступить в прямому ефірі на УТ-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути