вівторок, 12 липня 2011 13:38

Янукович відправив Близнюка у заслання - експерт

Янукович відправив Близнюка у заслання - експерт

Призначення екс-губернатора Донецької області Анатолія Близнюка міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства є для нього засланням.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"В часи президентства Леоніда Кучми чи Віктора Ющенко коли губернатор ставав міністром – це було кар'єрним ростом. Зараз це не так. Я не знаю, чому Близнюк погодився на посаду міністра. Він добре справлявся зі своїми обов'язками. Але комусь просто знадобилася посада губернатора Донецької області, з якої вийшла вся нинішня влада", - зазначив він.

За словами експерта,  житлово-комунальне господарство є найбільш занедбаною ділянкою роботи Кабінету міністрів.

"Близнюк не покращить ситуацію у житлово-комунальному господарстві. Ця галузь найбільш корумпована знизу. Зверху нічого не можна зробити. Вона потребує радикальної реформи. Але уряд на це не здатен, бо він тільки імітує реформування. Перші неприємності у міністра будуть вже на початку опалювального сезону", - наголосив Небоженко.

Політолог зауважив, що Віктора Тихонова, який був звільнений з посади міністра ЖКГ у червні, можуть призначити послом Білорусії.

"Це не буде трагедією української дипломатії, бо вона і так знаходиться в стані занепаду. Це може підсолодити "пігулку" для Тихонова, бо з ним вчинили не по-пацанськи", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відправив Близнюка у заслання - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути