середа, 28 лютого 2007 18:56

Янукович вибачився перед німцями за дискомфорт

Прем"єр-міністр Віктор Янукович попросив пробачення у німецьких інвесторів за дискомфортні умови роботи в Україні в 2005-2006 роках.

Про це прем"єр-міністр сказав під час зустрічі із представниками провідних ділових кіл Німеччини й керівництвом Східного комітету німецької економіки в Берліні.

"Вибачаюсь перед вами за владу, яка це зробила. Вони вас переплутали із мною", - сказав Янукович.

Він зазначив, що зараз його уряд докладає всіх зусиль для того, щоб створити комфортні умови для роботи інвесторів в Україні.

Прем"єр також зазначив, що цього року уряд планує завершити прийняття всіх необхідних законів, що стосуються земельної реформи й створення ринку землі.

Янукович підкреслив, що створення ринку землі є пріоритетом для Кабінету Міністрів.

Прем"єр закликав німецьких інвесторів вкладати гроші в Україну. Він зазначив, що при Кабміні створено раду інвесторів, і запропонував німецьким підприємцям внести свою кандидатуру в цю раду.

Янукович зазначив, що ця рада покликана допомогти уряду сформувати законодавчу базу, сприятливу для інвесторів.

Прем"єр сказав, що іноземні інвестиції в Україну в 2006 році збільшились на 4,3 млрд доларів. За його словами, це втричі більше, ніж 3 роки тому, і свідчить про формування в Україні сприятливого клімату для інвестицій.

Він закликав інвесторів критично ставитьсь до публікацій у пресі про Україну, які не завжди об"єктивні, а оцінити ситуацію в Україні особисто.

"Не завжди події в Україні знаходять об"єктивне відображення в пресі. Реальну ситуацію підприємець здатний оцінити сам", - сказав Янукович.

За матеріалом Українських новин

Зараз ви читаєте новину «Янукович вибачився перед німцями за дискомфорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути