четвер, 19 грудня 2013 16:17

Янукович вдало приховує реальні плани — Соскін

Янукович вдало приховує реальні плани — Соскін
Олег Соскін. Фото: soskin.info

Економіст та політолог Олег Соскін вважає, що президент Віктор Янукович не адекватно сприймає події та ситуацію в країні.

Про це він сказав, коментуючи сьогоднішнє інтерв'ю Януковича з журналістами.

"Янукович вважає, що проти нього сформований якийсь штучний процес, протистояння та застосовують проти нього кимось розроблені технології. Думає, що він господар, якому не дають можливості працювати, реалізувати курс на процвітання та стабільність", - зауважив він.

Експерт зазначив, що Янукович перетворить країну у відстійник російсько-китайських грошей та впливів.

"Все що говорить Янукович — брехня, яка ніколи не буде реалізована. Ні ці проекти з Росією про які він каже. Ми вже все це чули з 2009 року. Він тоді їздив до Путіна і казали про ці ж самі проекти. І нічого не було зроблено за чотири роки і воно нікому не потрібно. Не потрібні і ці проекти з Китаєм, якщо поряд з нами знаходиться розвинена Європа, а не комуністично-диктаторська держава, як Китай", - розкритикував заяви президента Соскін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корпорація "Богдан" виступила проти скасування спецмита на автомобілі

Експерт зазначив, що Янукович хоче приховати три речі: "Янукович вміє дуже добре ховати реальні плани. По-перше, Янукович хоче приховати фінансово-економічний колапс, тому що обслуговувати внутрішні і зовнішні борги держави вже, фактично, не можливо. Не можливо, навіть, відсотки обслуговувати. По-друге, він хоче приховати, що готується підписати угоду з Митним союзом і вступити наприкінці січня в Євразійський економічний союз. Думаю, він вже домовився з Путіним, що це зробить. По-третє, Янукович хоче розгромити опозицію і встановити свою власну диктатуру. Для цього він хоче приспати людей. Для того, щоб громадяни думали, що революції немає і все це штучно вигаданий сценарій, роздмухування політиками якоїсь нестабільності в державі особисто проти нього", - сказав експерт.

Соскін назвав сьогоднішню прес-конференцію з журналістами та Януковичем "кунсткамерою воскових фігур".

Зараз ви читаєте новину «Янукович вдало приховує реальні плани — Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути