четвер, 19 грудня 2013 15:25

Корпорація "Богдан" виступила проти скасування спецмита на автомобілі

Корпорація "Богдан" виступила проти скасування спецмита на автомобілі
Прес-служба найбільшого автозаводу України передає слова президента корпорації "Богдан" Олега Свинарчука. Він упевнений, що потепління митних відносин з Росією не повинно йти врозріз з політикою захисту національного автовиробника. Мито, каже пан Свинарчук, скасовувати не можна, оскільки вкладені в "Богдан" 330 мільйонів доларів інвестицій підуть прахом.

Президент корпорації "Богдан" Олег Свинарчук заявив, що уряд зобов'язаний зберегти спецмита на імпорт готових авто, а також розвивати політику захисту внутрішнього ринку та вітчизняного автовиробника. Розвиток власного виробництва, за словами промисловця, забезпечить стійкий розвиток економіки і поліпшення життя громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заправках продають автопятки, які захищають взуття водія від протирання

При цьому Олег Свинарчук розуміє, що обсяги експорту в Росію можуть збільшитися в десятки разів у разі якщо обумовлені Путіним і Януковичем заходи будуть прийняті.

План виробництва при цьому "Богдан" не переглядає, адже конкретної скасування спецмита поки не відбулося. Пан Свинарчук також зазначає, що успішна експортна політика можлива тільки при впевнених позиціях всередині країни.
Зараз ви читаєте новину «Корпорація "Богдан" виступила проти скасування спецмита на автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути