середа, 23 листопада 2011 10:48

Янукович узявся за удосконалення прокурорів та адвокатів

Янукович узявся за удосконалення прокурорів та адвокатів

Президент Віктор Янукович створив робочу групу з питань реформування прокуратури та адвокатури і затвердив її персональний склад. Відповідне розпорядження глава держави підписав 22 листопада.

Як повідомила прес-служба Януковича, робоча група має підготувати узгоджені пропозиції щодо реформування прокуратури та адвокатури – з урахуванням загальновизнаних міжнародних демократичних стандартів, забезпечити виконання зобов'язань України перед Радою Європи відповідно до пункту 28 частини першої ст. 106 Конституції.

Керівником робочої групи призначений радник президента – керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович призначив спостерігачів за катуванням

До діяльності робочої групи також можуть залучатися працівники центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій (за погодженням з їхніми керівниками).

Згідно з розпорядженням президента, у двомісячний строк робоча група має підготувати та подати пропозиції щодо реформування прокуратури та адвокатури.

Зараз ви читаєте новину «Янукович узявся за удосконалення прокурорів та адвокатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути