пʼятниця, 19 серпня 2011 18:21

Янукович: "Україна через 10 років буде в ЄС"

Янукович: "Україна через 10 років буде в ЄС"

Президент України Віктор Янукович заявив про однозначний зовнішньополітичний вибір України - рух у бік Європи.

"Незважаючи на труднощі, головний крок уже зроблено: ми остаточно визначилися зі своїм майбутнім. Європейський вибір став основою зовнішньополітичної ідентичності України. А європейські цінності - основою нашого розвитку", - поділився Януковича.

Президент впевнений, що Угода про асоціацію і про створення зони вільної торгівлі - це те, що сьогодні потрібно і Україні, і Європейському Союзу.

"Україна не просто хоче бути європейською країною. Цей географічний факт не потребує зайвих підтверджень. Ми хочемо долучитися до великого європейського проекту - побудови єдиної Європи на основі цінностей свободи, демократії та права. Долучитися в складний час, прагнучи отримати не субсидії або поблажки, а можливості і права. Долучитися, всупереч жорсткому тиску та свідомого гальмування, на правах рівних партнерів. Долучитися - заради нашого спільного майбутнього ", - вважає президент.

"Пройде час, і років через десять Україна буде в Європейському Союзі, увійде в коло розвинених країн. Я в цьому переконаний", - резюмував Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Україна через 10 років буде в ЄС"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути